Returnare-produse

Cum returnezi

1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

2. CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUS

Intră in contul tău din site-ul nostru, deschide comanda din care doresti sa faci returul produsului, creezi o cerere de retur, dupa care ne contactezi telefonic (40 725 299 627) pentru a ne anunța ca dorești să returnezi produsul/produsele. Ambalează produsul astfel încât sa fie protejat pe perioada transportului. Cand coletul este pregătit, il trimiti catre noi prin curier, plata transportului fiind suportată de client.După procesarea returului, se va rambursa doar prețul platit pentru produsele comandate, fară costurile de transport din comanda inițială. Termenul de rambursare a banilor este de 10 zile lucrătoare de la procesarea returului. Vei primi o notificare de la noi pe email in momentul în care a fost procesată tranzacția. Rambursarea se va face in contul de card (daca produsul a fost achitat online) sau prin trasfer bancar, intr-un cont indicat de tine pe cererea de retur completata pe site sau trimisa mail sau whatsapp la numarul 40 725 299 627. În cazul in care doriți să schimbați marimea se va plati taxa de transport 16 lei, iar comanda la schimb se face in limita a 3 produse.Pentru returul cu schimb, intrați in contul dumneavoastră creat la noi pe site, completați cererea de retur si adăugați produsele ce doriți să le returnați si ce doriți la schimb. Și in acest caz va rugăm să ne contactați telefonic dupa trimiterea cererii de retur. În cazul in care produsul reprezinta defecte, completați cererea de retur, însosțite de o poza pe contul de Facebook, Email, Whatapp, după care ne contactați telefonic pentru a vă trimite firma de curierat să ridice produsul la schimb cu acel defect, plata transportului va fi suportată de noi. NU PRIMIM COLETE CU RAMBURS!

3. CONDITII DE RETUR

Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

•Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare

•Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii.

•Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o  marime corespunzatoare sau un produs asemanator.

Minikids detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.minikids.ro sunt in stare impecabila.

In cazul in care exista o exceptie, victojunior.ro isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand costurile de transport (tur, retur). Produsele se vor trimite la adresa depozitului: Str. Piscului, 35, Valea Lupului, Iasi, 707410 catre firma noastra S.C. Victoempaty S.R.L., numar contact: 

+40 725 299 627
Victojunior nu accepta colete cu ramburs. Rambursarea banilor se va face in contul de IBAN.

×